+31 (0) 6 20 20 82 16

Welkom bij Ouwbollig English Antiques

Wie is Ouwbollig English Antiques.

In mijn prille jeugdjaren werd het grofvuil op vaste dagen in de maand aangeboden aan de straat om opgehaald te worden door de gemeentedienst. Deze dagen struinde ik door mijn woonwijkje, zoekend naar nog bruikbare spulletjes waar een verhaal of historie aan vast zat. Iets weggooien was een doodzonde, zeker als er nog een "leven" aan hing. Ik denk dat mijn ouders nog vaak gedacht hebben "wat heeft ze nu weer bij elkaar verzameld".

Jaren geleden heb ik vrienden ontmoet met een geweldige inrichting. Hun hele huis stond vol met antieke en brocante spulletjes: klaptafels voorzien van gebruikte kannetjes en potjes, oude rijlaarzen, paspoppen, dokterstassen, alles van houten schoentjes tot oude parfum flesjes versierden het huis en ik voelde me als een godin in het Walhalla.

Er is dus altijd een passie geweest voor oude en gebruikte spulletjes, het "oude brocante" is iets wat altijd een enorme aantrekkingskracht op me heeft gehad en nog steeds aanwezig is.

Dit wil ik ook, hier wil ik meer van weten, was mijn eerste gedachte en nog steeds leef ik met deze gedachte. Ik ben op zoek gegaan naar locaties waar men Antiek en Brocante verkoopt en zo ga ik regelmatig de markten af in Nederland, België, Frankrijk, maar zeker in mijn geliefde Engeland oftewel het "good old England". Zoekend naar echte antieke schatten. Wat een geweldige hobby/job om te zoeken naar deze prachtige oude antieke schatten, ze soms wat op te frissen en vervolgens te verkopen aan mensen met een zelfde passie.

Geniet van mijn prachtige en vaak bijzondere schatten,

Lieve groetjes 

X Jolanda Schepers